Atjar is een Indonesisch zuur bijgerecht gemaakt van groenten. Dit frisse bijgerecht vormt een contrast met de vaak kruidige bijgerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
60 gram
Pindasaus
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
150 gram
Aardappelblokjes
1 stuk(s)
Wortel
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
0.51 tl
Gemalen kurkuma
150 gram
Witte kool en wortel
3 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
½ el
Suiker
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de satésaus.