Deze burger geef je extra pit door de groene peper mee te bakken en de ciabatta met piccalilly - een ingelegd groentemengsel - in te smeren. Je bent vandaag lekker snel klaar: de aardappels zijn al voorgekookt en hoeven dus minder lang in de oven voordat ze krokant worden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelpartjes
1 tl
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Tomaat
0.3 stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Groene peper
50 gram
Mesclun
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
25 gram
Piccalilly
(Bevat Gluten, Soja, Mosterd)
½ el
Olijfolie
1 tl
Honing
2 tl
Mosterd
2 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Verdeel de aardappelwedges over een bakplaat met bakpapier en meng met de gedroogde tijm en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bak de aardappelwedges 15 – 20 minuten in de oven, of tot ze krokant zijn. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in dunne plakken. Snijd de groene peper in dunne ringen.
Maak in een saladekom een dressing van de honing, de mosterd en de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de mesclun, de tomaat en de komkommer. Bak de witte ciabatta 4 – 6 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak de runderburger, samen met de groene peper, 2 – 3 minuten per kant op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en houd de hamburger warm in de pan.
Snijd de ciabatta doormidden en smeer de onderkant in met een beetje piccalilly. Beleg met een klein beetje salade en leg de burger erop. Bestrooi met de gebakken pepers en schenk het bakvet over de burger.
Verdeel de burger, aardappelwedges en overige salade over de borden en serveer met de rest van de piccalilly.