Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Banaan
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 tl
Gemalen kaneel
50 gram
Amandelmeel
(Bevat Noten)
50 gram
Havermout
(Bevat Gluten)
40 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)
snufje
Zout
1 tl
Bakpoeder
(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak met een vork de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en de kaneel toe en mix 1 minuut.
Voeg vervolgens het amandelmeel, de havermout, de rozijnen en het zout toe en mix tot alles goed gemengd is.
Giet het beslag in een cakevorm met bakpapier en bak 30-35 minuten in de oven of tot de cake mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of de cake gaar is. Als de satéprikker er droog uitkomt is hij klaar.
Snijd de cake in repen en serveer.