Waan je even op een tropisch eiland met deze Caraïbische currystoofpot. Je bereidt de stoof met vegetarische kipstukjes. Dat maakt dit recept lekker én verantwoord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
80 gram
Vegetarische kipstukjes
(Bevat Eieren, Soja, Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
⅓ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
½ bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
40 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip 1: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 50 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 50 ml kokend water per persoon.
Weetje: Wist je dat snijbonen rijk zijn aan vezels voor gezonde darmen, calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een hoog energieniveau?