Dit gerecht is geïnspireerd op Kefta mkaouara - kleine gehaktballetjes in een pikante tomatensaus. Het valt zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
1 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat Tarwe)
¼ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
¾ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
50 ml
Water
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat puntpaprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.