Deze risotto bereid je met orzo, een bijzondere champignons en olijfolie met truffelaroma. Zo haal je het restaurant bij jou in huis en ben jij voor een avond chefkok.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
¼ el
[Plantaardige] boter
¼ el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout