Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - in deze variant zit cheddar en gestoofde ui.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkensworst met cheddar en gestoofde rode ui
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
Gele paprika
1 stuk(s)
Tomaat
40 gram
Slamix met erwtenscheuten
15 gram
Pesto genovese
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kookt de krieltjes voor zodat ze sneller gaar zijn, maar je kunt ze natuurlijk ook meteen bakken! Voeg dan de pesto pas in de laatste minuten toe, anders brandt deze aan.
Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten (onze belangrijkste energiebron), kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.