Nieuw ingrediënt in je box! Deze geraspte mozzarella is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook net zo lekker zacht en romig van smaak als onze bol mozzarella.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
50 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
50 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Laat het pizzadeeg in de koelkast tot je het gaat gebruiken in stap 3, zo blijft het deeg koel en heb je het beste resultaat.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Garneer de pizza met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.