Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelwedges
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
15 gram
Geraspte cheddar
1 plak(ken)
Ontbijtspek
1 stuk(s)
Mini-hamburgerbroodje
30 gram
Tomatenketchup
25 gram
Biologische zure room
¼ stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
½ el
Rodewijnazijn
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Houd je van rauwe ui door de salade? Bak dan de helft van de ui mee en doe de rest door de salade.