Je vult de knapperige taco's met een smaakvolle Mexicaanse chili sin carne. Het resultaat is een lekkere én gezonde maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ blik(ken)
Linzen
3 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
40 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Groene paprika
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige ui gebruik je voor de salsa in stap 3. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
Tip: Heb je salade, salsa en kaas over? Meng dit dan samen tot een lunchsalade voor de volgende dag!