MISE EN PLACE
Eerder op de dag:
20 - 25 minuten voor het opdienen:
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Entrecote
30 gram
Kalfsjus
(Bevat Selderij)
40 gram
Cranberrychutney
½ stuk(s)
Pastinaak
1 takje(s)
Verse rozemarijn
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Wortelschijfjes
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Sjalot
75 gram
Spruiten
(Bevat Selderij)
190 gram
Aardappelgratin
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
25 gram
Spekreepjes
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
¼ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
½ el
Zwarte balsamicoazijn
45 gram
[Plantaardige] boter
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Je kunt verschillende onderdelen van de gerechten alvast voorbereiden. Zie hiervoor de kookplan-informatie op de voorkant van de receptkaart.
150 g: 4 - 5 minuten
300 g: 6 - 8 minuten
450 g: 9 - 12 minuten
600 g: 10 - 13 minuten