Ciabatta met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

met paprika en rucolacress

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

50 ml

Biologische halfvolle melk

1 stuk(s)

Rode paprika

2 stuk(s)

Bruin tarwebroodje

25 gram

Rucolacress

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)77 kcal
Energie (kJ)322 kJ
Vetten6.1 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers4 g
Vezels1.6 g
Eiwitten0.8 g
Zout0 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.