Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Rode paprika
2 el
Rucolacress
(Bevat Mosterd)
2 stuk(s)
Bruine ciabatta
(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout
Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel
Bak de ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer hiermee de broodjes. Serveer met een glas melk