Heekfilet met zelfgemaakte beurre noisette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Heekfilet met zelfgemaakte beurre noisette

Heekfilet met zelfgemaakte beurre noisette

met citroen, salie, krieltjes en wortel

.

Allergenen:
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Heekfilet

(Bevat Vis)

½ bosje(s)

Bospeen

250 gram

Krieltjes

5 gram

Verse salie

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Verse krulpeterselie & tijm

½ stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

40 gram

[Plantaardige] boter

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3462 kJ
Energie (kcal)827 kcal
Vetten48.7 g
waarvan verzadigd24.4 g
Koolhydraten67.8 g
waarvan suikers17.9 g
Vezels16 g
Eiwitten27.9 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Kleine kom
Keukenpapier

Instructies

.
1

.

.
2

.

.
3

.

.
4

.

.
5

.

.
6

.