Receptontwikkelaar Iris: "Ik ben gek op gepocheerde eieren, maar vond het altijd een gedoe om ze te maken. Sinds ik de azijntruc in dit recept heb geleerd, zijn gepocheerde eieren mijn go-to lunchgerecht! Vandaag maak je ze als onderdeel van een op bibimbap geïnspireerde bowl."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Wortel
20 gram
Kimchisaus
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
4.5 el
Wittewijnazijn
½ tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je een kernthermometer? Zorg ervoor dat het water 82 - 88 graden is.