De in knoflook gemarineerde garnalen en zoute olijven vormen een goede combinatie. Het resultaat is een feestelijk gerecht vol smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 ml
Olijfolie met citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
5 gram
Verse dragon en kervel
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Venkel
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Kalamata-olijven
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] boter
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan meerdere sauteerpannen.