Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
70 gram
Maïs in blik
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
40 gram
Gesneden rode ui
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de bonen.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van botten en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, bananen, volkoren granen en cacao.