Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, rozemarijn en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
200 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
¼ head
Romaine
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
4 ml
Olijfolie met rozemarijn
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!