Camembert is ontstaan aan het eind van de 18e eeuw in het gelijknamige Franse dorpje. Wist je dat camembert pas in de vorige eeuw zijn witte kleur heeft gekregen?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
⅓ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
¼ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
gram
Mesclun
20 gram
Rucola en veldsla
40 gram
Franse camembert
50 ml
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Duitse steak haché
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Appel bevat pectine. Dit is een fermenteerbare vezel die zorgt voor een gezonde darmflora - goed voor je cholesterolgehalte en je immuunsysteem.
Tip: Je kunt de schil aan de camembert eventueel ook laten zitten. Om een glad resultaat te krijgen, mix je de saus op het eind met een staafmixer.