Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Witloof
½ stuk(s)
Appel
20 gram
Veldsla
1 stuk(s)
Duitse steak haché
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Mosterd
25 gram
[Plantaardige] mayonaise
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6, bijvoorbeeld - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Tip: Voeg eventueel meer of minder honing toe naar smaak. De honing gaat de bitterheid van de witloof tegen.
Tip: De biefstuk mag nog roze zijn vanbinnen.