Het vlees van de Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Zwartepepersaus
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Duitse steak haché
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Ui
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
5 gram
Pompoenpitten
1 stuk(s)
Wortel
1 tl
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Verdeel de rode ui dan over de hele pan. Bak in de volgende stap de Duitse biefstuk in een tweede koekenpan.
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.