Vezels, eiwitten, B-vitamines en mineralen – zwarte bonen zitten er vol mee. Wist je dat ze ervoor zorgen dat je energieniveau lang op peil blijft?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat Soja, Tarwe)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
2.5 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
100 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!