topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eton mess

Eton mess

Van meringue, room en passievrucht

Ken je het verhaal van die enthousiaste hond die een pavlova verpletterde tijdens een picknick op de Britse kostschool Eton? Of het waar is kunnen we je niet garanderen, maar dat deze klassieker van zoet fruit, meringue en room ontzettend lekker is, weten we wel zeker! De traditionele variant wordt gemaakt met aardbeien, maar wij hebben gekozen voor passievrucht, die met zijn zoetzure pitjes voor een feestijke verrassing zorgt.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

150 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Meringue

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Passievrucht

½ jar

Honing

¼ bag(s)

Shisocress

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies