Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano

Snelle bolognese met Parmigiano Reggiano

met basilicum en mini-romatomaten

Tip voor in de voorraadkast. Met bouillonblokjes in huis verfraai je heel makkelijk en snel de smaak van elke maaltijd. Goed nieuws, want Knorr heeft het assortiment flink uitgebreid. Wist je dat ze ook een vetarme Finesse-lijn, Low Salt- en zelfs Zero Salt-bouillonblokjes hebben? Voeg zelf eens een Knorr-vleesbouillonblokje aan jouw maaltijd toe!

Labels:
Familie
Allergenen:
Tarwe
Mosterd
Soja
Gerst
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Mini-romatomaten

100 gram

Rundergehakt met Italiaanse kruiden

(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

2.5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

90 gram

Penne

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

½ stuk(s)

Wortel

½

Tomatenpuree

10 ml

Worcestershiresaus

(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

30 ml

[Plantaardige] melk

½ el

Olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

75 ml

Zoutarme runderbouillon

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3228 kJ
Energie (kcal)772 kcal
Vetten28.1 g
waarvan verzadigd10.4 g
Koolhydraten86.7 g
waarvan suikers21.6 g
Vezels11 g
Eiwitten38 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Pan
Rasp
Hapjespan met deksel

Instructies

Voorbereiden
1
  • Breng water aan de kook in een pot voor de pasta.
  • Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.
  • Rasp de wortel fijn.
Pasta koken
2
  • Kook de pasta 11 - 13 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
  • Halveer ondertussen de tomaten en bereid de bouillon.
  • Verhit de olijfolie in een sauteerpan op middelhoog vuur. Bak de knoflook, wortel en ui, afgedekt, 4 - 5 minuten.
  • Voeg het rundergehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak nog 2 - 3 minuten.
Saus op smaak brengen
3
  • Voeg de bouillon, tomatenpuree, melk, worcestershiresaus, tomaten en 1/2 el zwarte balsamicoazijn toe.
  • Meng goed en laat 6 - 7 minuten sudderen. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Snijd het basilicum in reepjes.
  • Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
  • Rasp de kaas boven de pasta.
  • Garneer met het basilicum.