Receptontwikkelaar Babette: "Mafaldine is mijn favoriete pastasoort! Je draait het makkelijk op een vork en dankzij de gekartelde randen houdt het de saus beter vast. In dit recept maak je het met kabeljauw, zelfgemaakte 'aglio e olio' en courgette. Meer heb je niet nodig, toch?"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Rode peper
90 gram
Mafaldine
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Soja)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Spinazie
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] boter
1.5 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout