Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken. Wist je dat dit het enige stukje van het varken is dat je zelfs rosé kunt eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
25 gram
Piccalilly
(Bevat Soja, Tarwe, Mosterd)
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren)
150 gram
Broccoliroosjes
(Kan bevatten Selderij)
150 gram
Knolselderblokjes
(Bevat Selderij)
5 gram
Verse dille & bieslook
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
Knoflookteen
30 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Extra vierge olijfolie
5 ml
[Plantaardige] melk
1.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om 30 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Weetje: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.