Eet je graag seizoensgroenten? Dan zit je met bietjes altijd goed. Ze worden het hele jaar door lokaal gekweekt en zitten vol kalium en foliumzuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rode biet
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Appel
⅓ head
Botersla
½ blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat Vis)
5 gram
Verse dragon en bieslook
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is niet iedereen liefhebber van dragon? Laat het dan achterwege of serveer apart zodat iedereen het naar smaak kan toevoegen.
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.