De ambachtelijke achterham in dit recept draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor lokaal, verantwoord en vooral smaakvol varkensvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Paprika
⅓ stuk(s)
Spitskool
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.