Het paneren en bakken van witte kaas creëert een goudbruine, knapperige buitenkant die perfect contrasteert met de romige binnenkant. Dit gerecht wordt vaak besprenkeld met honing of citroen, wat voor een zoete en scherpe draai zorgt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
200 gram
Krieltjes
½ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
40 gram
Pikante uienchutney
½ stuk(s)
Ui
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Courgette
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
1.5 el
Olijfolie
30 ml
Water
25 gram
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de boter.