Wist je dat door een beetje azijn of citroensap toe te voegen, rode kool zijn mooie kleur beter behoudt bij het koken?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
1 snufje
Nootmuskaat
100 gram
Gesneden rode kool
½ tl
Gemalen kaneel
250 gram
Aardappelen
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
1 tl
Mosterd
1 el
Witte balsamicoazijn
⅕ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Bruine basterdsuiker
120 ml
Water
1.5 el
[Plantaardige] boter
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de rode kool na 45 minuten stoven nog niet zacht genoeg? Stoof hem dan nog wat langer en voeg indien nodig extra water toe.