topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi in romige saus

Gnocchi in romige saus

Avec du fenouil et du basilic parfumés

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en de pittige rucola zorgen voor een mooi balans. Dit gerecht staat snel op tafel.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Eieren
Sulfiet
Tarwe
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Venkel

100 stuk(s)

Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden

70 ml

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

175 gram

Gnocchi

(Bevat Gluten, Eieren, Sulfiet, Tarwe)

4 leaves

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

40 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3071 kJ
Energie (kcal)734 kcal
Vetten29 g
waarvan verzadigd12.9 g
Koolhydraten77 g
waarvan suikers12 g
Vezels9 g
Eiwitten32 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel

Instructies

Snijd de tomaat in blokjes.
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de gnocchi. Snipper de rode ui en snijd de tomaat in blokjes.

Snijd de venkel klein.
2

Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd de venkel klein.

Bak de kippendijfiletstukjes, rode ui, venkel, tomaat en kookroom.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de kippendijfiletstukjes en rode ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de venkel, tomaat en kookroom toe, breng op smaak met peper en zout en bak, afgedekt, 8 minuten op middelhoog vuur.

Kook de gnocchi.
4

Haal de deksel van de pan met kokend water en kook de gnocchi tot deze boven komen drijven. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan.
5

Scheur ondertussen de basilicum klein. Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 2 minuten op middelhoog vuur.

Garneer met de basilicum.
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de basilicum.