Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Paprika
gram
Kippendijreepjes
110 gram
Kippendijreepjes met tuinkruiden en knoflook
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!