Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
110 gram
Kippendijreepjes met tuinkruiden en knoflook
gram
Kippendijreepjes
¼ head
IJsbergsla
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
1 el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de hleft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!