Feta over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige feta in blokjes – in olijfolie blijft feta namelijk langer goed!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
¼ head
Romaine
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de helft van de benodigde hoeveelheid bouillon.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!