Groene salade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Groene salade

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Paprika

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse bieslook

25 gram

Radicchio en romaine

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Wittewijnazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)87 kcal
Energie (kJ)364 kJ
Vetten6.6 g
waarvan verzadigd0.9 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers3.6 g
Vezels2.6 g
Eiwitten1.4 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.