Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van ristotto gewend bent.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Venkel
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Spekreepjes
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Heekfilet
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Wortel
naar smaak
Extra vierge olijfolie
200 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.
Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.