Rode uien worden vaak gekozen vanwege hun mildere, zoetere smaak in vergelijking met gele uien. Ze karamelliseren prachtig tijdens het koken en voegen een licht scherpe smaak toe zonder de andere smaken in een gerecht te overheersen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
6 stuk(s)
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat Gluten, Tarwe)
200 gram
Broccoli
75 gram
Culinaire room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Gluten, Tarwe)
40 gram
Cranberrychutney
½ zakje(s)
Gomasio-tuinkruidenmix
(Bevat Sesamzaad, Selderij)
½ stuk(s)
Ui
250 gram
Dikke frieten met schil
1 tl
Mosterd
1 tl
Bloem
1 el
[Plantaardige] boter
50 ml
Zoutarme groentebouillon
25 ml
Water voor saus
1 el
[Plantaardige] mayonaise
Weetje: Broccoli is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.