Hotdog met gebakken uitjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hotdog met gebakken uitjes

Hotdog met gebakken uitjes

met salade van appel en walnoot

Je serveert je hotdog vandaag met zowel zachte gekaramelliseerde ui als crunchy gefrituurde uitjes - aan textuur geen gebrek!

Labels:
Familie
Extra groente
Familie
Allergenen:
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Varkensboerenworst

(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)

1 stuk(s)

Ui

20 gram

Pikante uienchutney

1 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Appel

30 gram

Veldsla

10 gram

Walnootstukjes

7.5 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] boter

½ el

Extra vierge olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

½ tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)857 kcal
Energie (kJ)3585 kJ
Vetten55 g
waarvan verzadigd21 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers25 g
Vezels6.6 g
Eiwitten28 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Koekenpan
Saladekom

Instructies

Préparer
1

Émincez l'oignon rouge en demi-rondelles. Faites chauffer 1/2 cs de beurre dans la poêle à feu moyen-vif et faites-y dorer la saucisse de tous les côtés 3 à 4 minutes. Ensuite, portez le feu sur doux, couvrez et laissez cuire encore 10 minutes.

Tip: Rode ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Caraméliser l'oignon
2

Faites chauffer le reste du beurre dans la poêle à feu doux à moyen. Faites-y cuire l'oignon rouge 8 à 10 minutes. Déglacez avec le chutney d'oignons et par personne : 1/2 cs de vinaigre balsamique noir et 1/2 cc de sucre. Baissez le feu et laissez caraméliser doucement 1 minute, jusqu'à ce que le sucre soit fondu.

Préparer la salade
3

Taillez la tomate prune et la pomme en dés. Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec, par personne : 1/2 cs d'huile d'olive vierge extra et 1/2 cs de vinaigre balsamique noir. Assaisonnez de sel et de poivre. Ajoutez la tomate, la pomme, la mâche et les noix concassées et mélangez.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de walnoten en gefrituurde uitjes of laat deze achterwege. De overige noten en gefrituurde uitjes kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken of garneer je belegde boterham ermee. "

Servir
4

Coupez le pain à hamburger en deux. Garnissez-le avec la saucisse fermière, l'oignon rouge caramélisé et les oignons frits. Accompagnez de la salade.