De kalkoenrollade in dit recept is gevuld met appel en abrikoos en omhult in serranoham - verwennerij gegarandeerd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
300 gram
Aardappelen
¼ stuk(s)
Wortel
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Paarse wortel
⅓ stuk(s)
Gele wortel
150 gram
Kalkoenrollade met appel en abrikoos
40 gram
Pikante uienchutney
100 gram
Peultjes
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
150 ml
Zoutarme runderbouillon
Tip: Snijd de aardappelen en groenten niet te groot, anders duurt het langer voordat ze gaar zijn in de oven.
Tip: Verspreid de aardappelen en groenten goed over de bakplaat: dan zijn ze sneller gaar.
Tip: Duurt het te lang voordat de jus is ingekookt? Zet het vuur dan wat hoger. Houd de jus dan wel goed in de gaten, anders brandt hij aan.