Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
40 gram
Labne
1 stuk(s)
Wortel
1 el
Zonnebloemolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat dit gerecht de helft van de ADH vezels bevat? De voornaamste bron is de bulgur, aangevuld door de 200 gram groente. Vezels zijn goed voor je darmflora en dat zorgt weer voor een sterke weerstand en een energiek gevoel. Daarnaast voel je je door veel vezels langer verzadigd.