Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Kipgyros
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Extra vierge olijfolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dit recept bevat de helft van de ADH aan vezels, dankzij de bulgur en 200 gram groenten. Vezels zijn goed voor je darmen, je immuunsysteem en je energieniveau, en helpen je een verzadigd gevoel te krijgen.