Udon noedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Kippendijreepjes
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Vers citroengras
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Gemberpuree
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 150 ml bouillon per persoon en vul aan met 150 ml kokend water.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan vezels en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen, zoals calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een energiek gevoel.