Wist je dat je krieltjes het best mét schil kunt eten? Zo krijg je meer vezels en vitaminen binnen - waaronder vitamine B6, wat belangrijk is voor je stofwisseling.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
20 gram
Pesto genovese
100 gram
Kipfilethaasjes met Mediterrane kruiden
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
25 gram
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
Tip: Let jij op je calorie-inname? Laat de mayonaise dan achterwege.