Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
20 gram
Kimchisaus
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
¼ bosje(s)
Lente-ui
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
200 gram
Broccoli
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
250 ml
Water
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.
Tip: Voeg eventueel 1 el water per persoon toe aan de pan en verhit nog 1 minuut op middelhoog vuur zodat er een saus ontstaat.
Weetje: Wist je dat lente-ui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.