Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
50 gram
Witte kool en wortel
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
200 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.