Gele wortels zijn een oude wortelvariëteit die rijk is aan luteïne en bètacaroteen, wat ze hun zonnige kleur geeft. In tegenstelling tot oranje wortels, die later werden gekweekt, bieden gele wortels een mildere zoetheid.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Aardappelen
150 gram
Zoete aardappel
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Paprika
⅓ stuk(s)
Gele wortel
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Bierbostelbroodje
(Bevat Spelt, Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
½ el
[Plantaardige] boter
400 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aardappelen zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals zink, ijzer, kalium en vitamine B en C. Wist je dat de zoete variant ook veel vitamine A bevat? Goed voor je ogen en afweersysteem.