Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Fan van zoetigheid? Deze wentelteefjes met mascarpone, banaan en chocoladevlokken zijn een ware traktatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Banaan
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Soja, Gluten)
50 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Ei)
2 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
150 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Soja Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 tl
Zout
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
2 el
Suiker
Tip: Met de overige banaan en ei kan je de volgende dag banaan-pannenkoekjes bakken.
Tip: Je kan de suiker ook aan een apart bord toevoegen en in de volgende stap het brood pas na het ei-mengsel door de suiker wentelen. Zo krijg je een gekaramelliseerd laagje op jouw verloren brood!
Tip: De snelheid waarmee de suiker karamelliseert is afhankelijk van de pan die je gebruikt. Zet het vuur wat lager als de suiker snel bruin wordt.