Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Bruine tortilla
80 gram
Avocadodip
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
90 gram
Rucola en veldsla
1 tl
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.
Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.