Wist je dat je krieltjes het best mét schil kunt eten? Zo krijg je meer vezels en vitaminen binnen - waaronder vitamine B6, wat belangrijk is voor je stofwisseling.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Limousinburger
40 gram
Fourme d'Ambert
1 stuk(s)
Briochebroodje
2 plak(ken)
Ontbijtspek
40 gram
Pikante uienchutney
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Rode kerstomaten
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.