Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Appel
100 gram
Rode kerstomaten
2 plak(ken)
Ontbijtspek
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ zakje(s)
BBQ-rub
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
40 gram
Pikante uienchutney
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Mosterd
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.